További információk az Ön hozzájárulásával kapcsolatban

Miért nem lehet az e-mail címem kezeléséhez adott hozzájárulást feldolgozni?

Akkor, ha az Ön által megadott e-mail cím szerepel a nyilvántartásunkban (tehát az Ön már a rendelkezésünkre bocsátotta), nem tudjuk feldolgozni a kérését. Ha olyan e-mail címre (vagy mobiltelefonszámmal) szeretné kommunikációs anyagainkat megkapni, beleértve a promóciós jellegűeket is, amelyet már valaki más megadott, (például olyan e-mail címre szeretne hozzájárulást adni, amelyet több kollégájával oszt meg, és az egyik kollégája már megadta az adott e-mail címet, akkor nem tudjuk feldolgozni az adatait a CRM-rendszerünkben). Ennek az az oka, hogy egy azonosított fiókot a CRM-rendszerünkben csak egy kizárólagos e-mail címhez vagy telefonszámhoz tudunk hozzákapcsolni. Ezt az Ön adatainak védelme érdekében tesszük.

Miért utasították el a hozzájárulás iránti kérelmemet?

Ha az Ön által megadott adatokat nem tudjuk összekapcsolni a CRM-rendszerünkben lévő fiókkal, akkor kérelmét el kell utasítanunk. Ezt azért tesszük, mert úgy véljük, hogy Ön nem jogosult a promóciós kommunikációnkra, mivel Ön esetleg nem egészségügyi szakember.

Miért van szükség további információra a hozzájárulás iránti kérelme feldolgozásához?

Ha nem tudjuk automatikusan összekapcsolni Önt a CRM-rendszerünkben lévő adatokkal, akkor a kérését manuálisan kell feldolgoznunk. Ezért előfordulhat, hogy egyik kollégánk megkeresi Önt, hogy további információkat kérjen, hogy kérését manuálisan tudjuk feldolgozni a CRM-rendszerünkben. Erre csak akkor kerül sor, ha az Ön által megadott információ nem elegendő a kérése automatikus vagy manuális rögzítéséhez.

A hozzájárulással kapcsolatos kérdések esetén kérjük, forduljon a Janssen Ügyfélszolgálatához.

Regisztráció

CP-380507 | Lezárás dátuma: 2023.06.07. -