Lépjen kapcsolatba velünk!

Csatlakozzon ahhoz a több mint 10000 Közép-kelet Európai orvoshoz, aki hozzájárulását adta a virtuális kapcsolatfenntartáshoz!

A Janssen orvosi szakembereinek adatbázisa azoknak az egészségügyi szakembereknek (HCP) az adatbázisa, akik szeretnének kapcsolatba lépni, vagy már együttműködnek a Janssennel. Ahhoz, hogy regisztrálhasson a Janssen orvosi szakembereinek adatbázisába, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Az űrlap kitöltése előtt olvassa el az alábbi Adatvédelmi tájékoztatónkat. Amennyiben a marketingkommunikációval kapcsolatos preferenciáját szeretné beállítani/ megváltoztatni, itt tudja megtenni.

Jogos érdekeink alapján a személyes adatait az Önnel fennálló szakmai kapcsolat fenntartására használjuk fel, illetve - ha ehhez Ön is hozzájárul - arra, hogy kereskedelmi és marketing célú kommunikációt nyújtsunk Önnek az alábbi Adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően. Az Ön személyes adatait statisztikai adatok összeállításához is felhasználhatjuk. Az Ön személyes adatait leányvállalatainkkal, szolgáltatóinkkal és egyéb harmadik felekkel osztjuk meg az Adatvédelmi tájékoztatóban leírtaknak megfelelően. Az Ön személyes adatai az Ön országának határain kívülre is továbbításra kerülhetnek, beleértve az Egyesült Államokat is, ahol az Ön országában hatályos szabályoktól eltérő adatvédelmi szabályok létezhetnek.

Adatvédelmi tájékoztató - kattintson a teljes Adatvédelmi tájékoztató megtekintéséért!

CP-419621 Lezárás dátuma: 2023.11.06.